Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik inte, hör inte vad du vill säga



Bakom de stora
rubrikerna döljer sig
meningens små ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-23 22:05



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så sant!
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP