Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jaget… egot nakenhet

 

Inom mig sedan mitt barndom
Pågår det en offensiv, smärtsam och naken strid

Mellan mitt jag
Och mitt ego

Jag står neutral
Och inte delta i striden

Mitt jag dog sen jag var nio/tio år gammalt
Sedan min (farbror Noah) förgrep sig och våldtog mig

Mitt jag/ ego dog sen jag var tjugotre år gammalt
Tio år som krigsfången i Iran

Jag är inte en hel människa!
Jag kommer aldrig att vara en hel människa

Jag saknar min värdighet!
Jag har ingen värdighet som alla män brukar ha!

Sedans dess!
Började striden inom mig!

Striden mellan mitt jag och mitt ego
Mellan oss

Vem kommer att vinna striden och vilken effekt får jag sen
Den bryr jag mig inte om!

Mitt jag!
Mitt ego!

Dog och våldtogs av en människa sedan jag var ett barn/ ungdom
Nu lever jag utan mitt jag/ ego eller oss

Och har ingen värde på mig eller värdighet!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-09-24 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP