Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den njutande

Hon talade
så passionerat
om sina sorger
nästan som om
hon ämnade stanna kvar i dem
och må sämre om de upphörde




Fri vers av FamousGrouse
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-24 22:16



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Så sant...!
En del verkar frossa i sitt lidande...
o verkar ytterst ovilliga att släppa taget om detta...
för vem skulle då tycka synd om dem...
Tragiskt!
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

FamousGrouse