Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min dröm...bagatell



En dröm förblir en
dröm så länge den inte
blir sann som tur är
för då kan jag behålla
min dröm om dig för mig själv




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-24 22:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Drömmar är bra på det sättet
2015-10-04

  Bo Himmelsbåge
Sant o tänkvärt!
Drömmen är oftast vackrare
än verkligheten...
Varför söker vi då förverkliga den!
För att vi är poeter... kanske...
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP