Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord som begår självmord

 

Och,

I varje text skriver jag om någon budskap
På varje teckningar drar jag pennan över

Orden begår självmord!
Jag begår självmord!

Sanningen begår självmord!
Rättvisan begår självmord!

Havet begår självmod!
Skogen begår självmod!

Ljuset begår självmord!
Himlen begår självmord!

Vi är helt medvetna om
Att någon dag kommer vi ställes inför rätten

Av en bödel!
Av en censur!

Av en dum och ännu dummare!
Av mörkret sökare!

Av ….

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-09-25 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP