Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihärdighet

Hjärtat slår och slår
Av sig själv år efter år
Aldrig för någon




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett varmt hjärta.
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén