Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den saxande

Akta dig för hala lyckosökande ormar i din popularitet
att fånga dig vore mäktigt
att fånga dig och överge dig vore mäktigare

Och vilken degradering
ingen vill ha lätta stycken
och framförallt inte övergivna




Fri vers av FamousGrouse
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-25 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FamousGrouse