Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ödesdag

 

Ödesdag är alltid aktuellt
Ödesdag är mer än att vara aktuellt

Ödesdag är en människas nästa öde
Ödesdag är människans sorgdag




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-09-29 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP