Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tusen sorger

 

En kvinnas sorg över sin frihet
Är lika med tusende sorger

Ett barns sorg över sin barnslighet
Är lika med tusende sorger

En människas sorg över sin yttrandefrihet
Är lika med tusende sorger




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-09-29 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP