Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lojala

Deras äktenskap
går en vacklande balansgång på kärlekens kant,
ovanför lögner, svek och hat.
Det är bara en tidsfråga innan det faller,
och vi alla väntar,
betraktar det med glädje,
med hungriga ögon och fastande magar.
Du förstår, vi slår till och med vad om vem av dem som kommer behålla vår bröllopsgåva.




Fri vers av FamousGrouse
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-30 17:57



Bookmark and Share


  wildrose
Aj då, tur att man inte fick er bröllopsgåva ;)
2015-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Missunnsamheten är så typisk för detta land. Skadeglädjen likaså.
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

FamousGrouse