Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Radiostyrd

 

Och,
Det finns människor som har ett djur som gud
De är radiostyrda och följer efter djurets budskap

Och,
Det finns människor som har en profet som gud
De är radiostyrda och följer efter profetens budskap

Och,
Det finns människor som har ideologier/ demokrati som religion
De är radiostyrda och följer efter sin ideologis budskap

Och,
Det finns människor som har ingen tro på något
De är radiostyrda av massa frågetecken

Och,
Det finns människor som tror på sig själva som medmänskliga
De är fria och aldrig radiostyrda av någon

Alla ovanpå religioner har någon budskap att meddela!
Alla tror att de är den enda som har rätt utom den sista
Alla får samma respekt av mig utom lögnarna

Jag tror på mig själv!
Jag tror människans självstyrande!
Jag tror på kärlek enda budskap!

Och hoppas att jag har FEL!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-09-30 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP