Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför stressas det så? Lasse stammar inte så mycket om en står lungt brevid, varvar ner, ler uppmuntrande och fokuserat lyssnar...


ÄLSKADE LASSE

ÄLSKADE LASSE 

 

Du älskade livet

Så mycket så att Du tjöt av lycka

 

Älskade Lasse

Du älskade kvinnor

 

Du kunde inte som andra män

prata bara sådär, eller vissla 

 

När Du såg en fin tjej

Pinglade Du från Din rullstol

 

Ditt ansikte sken som solen

Och Du tjöt lycklig som en varg

 

Lasse jag kom till Dig ibland,

då mitt pass var slut

 

Du satte på Din favoritmusik

och jag dansade och svängde Din rullstol till musiken

 

Vi möttes i musiken och uppsluppen glädje

Och visst kunde Du prata med mig

 

Om jag gav Dig tid

Du hade massor att berätta 

 

Din glädje över att få ha träffat ABBA

Och att Du tyckte jag var söt

 

Jag såg flera andra vårdare stressade Dig

Då Du ville säga något, det fick Dig att stamma

 

Varför kunde de inte stanna upp?

Du vill också bli hörd, min fine, fine vän 

 

Jag var 16 år, lite övermodig och lovade bot

Ja en dag är inte C.P ett funktionshinder

Utan som Du en gåva.

 

Tack för att Du berikade min ungdom Lasse.

DominiQue fd vårdbiträde

 

___________________

OBS!

Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

© TEXT DominiQue NVC Costa 

2014 - Foto 2015




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-01 02:01



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Margta - ja jag blir varm då jag minns Lasse..

ååå Tack Lars (en annan go Lasse ;-)
- bokmärktes - oj - det har inte hänt ofta, så hedrad jag blir, varmt tack...

LoveBlessings till er båda *hjärta*
2015-10-02

  Lars Hedlin
En av dina absolut bästa! APPLÅD och Bokmärkning <3 kram
2015-10-01

  StinaJ VIP
Vilket underbart fint minne att bära med sig från sin ungdom. Väldigt fint skrivet
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen