Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORSTÄDNINGSPATRULLEN FR HÖGRE MAKTERS MEDVETANDE

Storstädningspatrullen från högre  makters  medvetande-
galaxerna ifrån världsrymden har landat. Nu  är  det stor-
städning på jorden och  först  sopar  vi  bort  religionerna
och därefter all politik  och hokus pokus för  att ställa ele-
menten i sina rätta positioner för att inte  rubba  jämvikt
och balans i atmosfären, sedan  när  detta  är  avklarat är
det ni som håller käften och inte fortsätter  prata så myck-
et skit och stöka till för upptäcker vi på  någon  av våra in-
spektionsresor att ni börjat igen städar  vi  bort  er  också.
                                                        *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-02 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP