Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksam publik


Teaterupplevelse

Beppeland
humleprat
tänkvärdheter
i fina visor
två agerande
två röster
i samklang
detta är givande




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingegerd svedin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-06 18:16



Bookmark and Share


    skamfilad
Absolut. Känner igen känslan av uppfyllelse. Visst är det mycket givande, och det kan jag tycka att denna stycke text är med - just för påminnelsen av lite glömda känslor.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP