Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fram för tolkning...bagatell



Med två händer har
du en hand till övers för
den som ingen har




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-08 21:59



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Denna gillar jag skarpt!
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP