Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid till för en kram!

Det klagas Astrid blev Tjuga!
Hon borde till en större duga!
Barnhänder små ju
blir hon kramad av nu!
Riksbank visste ej de var: Så sluga!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-10 12:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
GRATTIS till Corren-publicering
som Dagens dikt i dag!
2015-11-13

  Lars Hedlin
JApp sannt :)
2015-10-13

  Maria Sundelius
Snart gäller ej Mårbackadollar,
men bankmännen är inga stollar,
vår nya tjuga
den heter duga,
oss Astrid på sedeln förtrollar!
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt