Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömlinjeformade tankar

De ensamma har de mest intressanta tankarna. De har inte formats genom utbyte med strömlinjen.




Övriga genrer (Aforism) av Knickedick
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-13 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick