Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KRAM I KRISTUS

en kram för flydda tiders skull

för Jesu stora kärleks skull

upprätta allt som föll omkull

först då blir glädjen fri och full

en kram för allt som vi har fått

för tid som kommer, tid som gått

för alla resorna vi gjort

de åren gick förfärligt fort

 

 

minns du ljungskile -87?

var finns den tappra truppen nu?

minsn du vår gröna VW-buss?

en kram, men ingen helig puss

mitt hjärta greps av glädje stor

i egenskap av storebror

en kram för nya, friska tag

och för en fridfull morgondag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-14 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP