Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur räknas människovärde?


Tankar för dagen

Rangskillnad
social status
människors lika värde
Ibland tycks det
som om
människovärdet
ökar
i takt med
årsinkomsten.
Goda egenskaper-
räknas det?




Fri vers (Prosapoesi) av Ingegerd svedin VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2015-10-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP