Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015.05.09 03.32


Konsten att krocka, så förtjusande som möjligt...




Snubblar in i dig, förströdd & rådvillig,
förvirrar mig i ord & ansamlad längtan

melodin i orden och dina pauser,
som en inandning, språnget av lycka
inväntande

waiting to exhale...

säg, hur ser melankolins balkong ut?


tycker om hur du gör med orden
hur livsminnets skönhet ges plats att förändra livet
hur orden
orden som, betyder något, är så fina till så mycket

hur du stannar till, där, i ögonblicket
toner som dansar
i närheten intill

hur ögon kan se, så mycket, när de verkligen vill
fyllda av förundran


vill sammanföras


skapa liv tillsammans


*


Och jag tänker att...
vår sensitiva skörbara omsorgsfulla varsamhet som människor
är en styrka

och livsglädjeslängtan en sång
som älskar att sjungas

och att lyssna väl, är en gåva




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-14 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund