Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om, håll av!

En god vän
aldrig Din tanke styr
men om Dig sig bryr
ofta på Dig tänker
och hela sitt hjärta just Dig skänker!
Hos Dig alltid närvarande är
och i livet för livet Dig bär!
Har Du nå´n som så för Dig är?
Glöm aldrig av den där
som håller Dig så kär!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 11:01



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Ewa-Britt Så SANT*
Berörande Poesi
i Hjärta*Själ*Kram

2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt