Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKTOBERSTILLHET

stilla som vårvik

en oktoberdag

som avvant barn i

moderns famn är jag

inne i läsningen

med hull och hår

då sker det mer i mig

än jag förstår

 

 

när jag väl vilar

verkar Gud i mig

det kan en lagträl

aldrig tänka sig

livet är mer än bara

göromål

ingen är tillverkad

av härdat stål

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-16 15:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Finstämd dikt i höstens tid. Det är verkligen i vilan som mycket kan komma till en.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP