Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt är du kommen

Kring en boll av hår från katt
Besvärjelser läggs en torsdag natt

Tråd av ull i allen färg
Nystas runt till ben och märg

Den tredje natt i rad
Tre droppar blod på nystet lad'

Lillfinger på vänster hand
Inget där som såret band

Syndigt och listigt
På bringarens bord

Ett kast över axeln
Och besvärjelsens ord

Jag har gett dig blod,
fan ska ge dig mod
Du ska för mig på jorden springa,
jag ska för dig i helvetet brinna


En mörken natt i månens sken
Tassandes fram på fyra ben

Uti var gård det kravlar och krälar
I jakt på en spann det slavar som trälar

I en lada på åkern in vid ett hörn
Där står en spann som fått sig en törn

Det sliter och släpar tills dag näst är kommen
Hem mot sin mäster till skriet från lommen

Slitet är över
Vid flamman den kära

Hopkrupen och trötter
Vilar min bjära

Jag har gett dig blod
fan ska ge dig mod
Du ska för mig på jorden springa
jag ska för dig i helvetet brinna




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av FluffyDuck
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-16 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FluffyDuck
FluffyDuck