Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det så svårt att säga fast det borde vara självklart


Det jag verkligen vill säga

Hur många andetag krävs det för att säga en mening som

”DU ÄR VÄRDEFULL FÖR MIG” 

Det är något jag ständigt går och undrar över

Då jag alltid skriver ner den i ett kort och ger till mina vänner

Och då oftast omformulerad till andra ord om värdet av att ni/du finns

 

För varje gång jag försöker mig på denna mening verbalt

Så är det som om orden fastnade på tungan eller stockades i halsen

Istället för att bli så enkla men samtidigt vackra som de redan är

Ty det tycks kräva mer luft och fler andetag än vad jag lyckas med

Eller är det bara min feghet som får mig att stappla på orden

 

Så kära vänner jag hoppas ni inser hur värdefulla ni är för mig

Och nästa gång ni får en kram eller liknande från mig

Så är det detta jag vill förmedla till er på mitt eget lilla vis

 

DU ÄR VÄRDEFULL FÖR MIG!!!




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-18 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint.

Vissa människor är mer verbala än fysiska gällande olika saker i livet.

Det finns många sätt att visa vad man känner. Du gör det säkert bra på ditt sätt.
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Visst känner jag igen mig i det du beskriver! Jag tror vi är rädda för att det ska låta fånigt/överdrivet eller att motparten inte känner desamma.
2015-10-19

  Sofhia Wirström
så fint skrivet
ett ord som är så svårt
att säga
varför?

2015-10-19

  Ljusletaren
Minns så väl ett vykort vi alla fick på ett rehabhem. Alla fick skriva något fint om personen på vykortet. Alla fick sitt vykort och detta vykort skulle alla ta fram om något kändes svårt.
Tack för dina ord vännen och glöm inte av att du är fin pärla själv/ kram
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
En varm o go kram talar sitt tydliga språk!
2015-10-19

  Palett
Fint budskap att ta till sig.
2015-10-18

  agneta pichler
Jätte vackra ord
Som ger förståelse
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP