Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika musiksmak


Att ha förståelse för toner

Någon säger
jag förstår inte
klassisk musik
därmed förkastas den
Tänk, jag förstår inte fågelsång
ändå kan jag uppskatta den




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-18 20:58



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
logiskt :)
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP