Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckning

 


 

det vita, tomma

att fylla

med färger

 

nu

 

flödar nyanser i hoppet

och du är

bara

 

här inuti

i min rikedom

 

av minnen

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-19 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, men vemodig!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP