Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till tröst - Klagovisorna 3:26


IBLAND ÄR DET BÄST

ibland är det bäst att bara vara tyst
man har ingenting att säga till sitt försvar
som bortblåst är glädjen du kände nyss
och din skuld odiskutabel och uppenbar
ibland är det bäst att dra sig undan helt
att få varva ner i stillhet och landa lugnt
du vet att du medvetet gjorde fel
och det ok du själv lagt på dig är alltför tungt

ibland är en självvald isolering bäst
allt du säger vänds emot dig i alla fall
för livet kan vara mera test än fest
och i egen kraft kan den som frestas ej stå pall
ibland är det bäst att ta en promenad
och förlösa endorfiner i tusental
Gud hörde den bön du från hjärtat bad
och Hans kärlek famnar fallna - den är total


LARZ GUSTAFSSON 24/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP