Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss mördare emellan

Om du vill döda
en medmänniska
behövs inga vapen
som sticker eller spränger
det räcker med tystnad
konsekvent tystnad
i organiserad kollektiv form
Det tar bara lite längre tid




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-25 12:44



Bookmark and Share


    frun
Eller bara lite skitsnack räcker
fullgott för det perfekta mordet.

2015-10-27

  Kjell Åhsberg
Kan bara hålla med. Tystnad är ett effektivt vapen.
2015-10-26

  Blomma-Stjärna VIP
"konsekvent tystnad i organiserad kollektiv form" - finns ingen annan som ser och vet om det orättfärdiga och ingen kraft till att söka sig ett annat sammanhang, då blir det inte till att uthärda!
2015-10-25

    ej medlem längre
Ja det är ett sätt .. med tystnad.. ett annat är med ord.
2015-10-25

  Magdalena Eriksson VIP
tack för den. hahaha mördande tystnad...
men tack för jag ser att du också vågar uttrycka en erfarenhet som handlar om viktiga vanliga situationer.
2015-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Ja, att tiga ihjäl någon, frysa ut från gemenskapen!
Bra skrivet om mångas bistra verklighet.
2015-10-25

  i af apa
ay, låter sant...!
2015-10-25

    ej medlem längre
Tystnad...ett hemskt vapen som säger mer än ord.

2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP