Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dionysostheatre


PROBLEMATIKENS PROBLEMATISKT INVANDA INBUNDENHET

Nerärvd  av  naturliga  skäl  och /eller  av  mångårig
masshypnos som av  socialt  anpassningsbara norm-
alitetsbegrepp utgör ett  kontrollerbart  mönster  av
allas lika värde, är  en  indirekt orsak till att vissa av
mänsklighetens  problematik  aldrig  upplösas  utan
återverkar i sin upprepning till etter värre problema-
tik,man kan påstå  att  problemens  styrka  och  själv-
klara självsäkerhet i sin återkomst beror på ihärdiga
repetitioner,som när en skådespelarelev idogt tränar
inför sin huvudroll,där teatern är en återupprepning
av mänskliga trauman, av  vilka vissa problem fäster
sig likt  en  psykos, i  en  enformigt  likriktad  ataraxi 
som inte ser skillnader i varje unik existens,utan end-
ast allas lika värde, vars  konsekvens  av rådande soc-
alkontroll utarmar all utveckling.
                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP