Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BABELSTORNETS SKUGGA

svek och förräderi

är tidens melodi

häxkraft och magi

ett andligt svineri

manipulation

ett mörkrets krig mot tron

en fientlig zon

som saknar all pardon

 

 

lägg ned vapnen

det tjänar inget till

huvudsaken

är att ni inget vill

 

 

fanflykt har blivit lag

i sverige av i dag

nätverkets förtryck

är mer än blott en nyck

avblås varje strid

i ynkryggarnas tid

fegheten är norm

när andan är konform

 

 

sorgen kväver

när människan blir gud

dyrkan kräver

den ondes skökobrud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2015-10-26 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP