Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅR FÖR MOTSTÅND

jag står för motstånd

mot lögnpropaganda

så här ska inte

era flygblad få landa

jag står för kamp mot

medias massiva hjärntvätt

jag står för strid

åberopar min värnrätt

 

 

här passar inte

politiskt korrekta

de där som inte vill få

bubblorna spräckta

jag står för krig mot

ignoransen bland folket

häller klorin över

smutsen och smolket

 

 

nolltolerans mot

den press som fördummar

mot gamla hippies

som sitter och flummar

verbala blixtkrig

mot liberalismen

det imbecilla

och infantilismen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/10 2015

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-27 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! Press och media ljuger för det mesta!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP