Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och måne

Den talar till er i hemligheter men avslöjar sin sanning med list.
Datorn lyser upp i mörkret.
Jag litar på dig i teorin.
Så varför måste det då växa i min mage?
Smattret som suger och smeker fram konturerna av ditt ansikte.
Halv är jag på pappret.
Skuggad av ett hjärta som väger för tungt.





Fri vers (Fri form) av Sinsson
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-28 13:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt känslorna i dig styra, din intention är rätt
2016-01-11

  Maiah VIP
Den här väcker min nyfikenhet, flerbottnad, hemlighetsfull med vackert slut "skuggad av hjärtat som väger för tungt "
2015-10-30

  Ananas
Vackert skrivet med intressant innehåll.
2015-10-28

    Lars J
Snygg bild!
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sinsson
Sinsson