Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De förlorade orden

Jag tycks ha förlorat mina ord,
är de kanske kvarglömda hos dig?
Jag la dem nog på ditt sängbord,
när du somnade sött bredvid mig.

Jag vill nu gärna få orden åter,
kan du skicka mig dem i ett brev?
Varje kväll över orden jag gråter,
jag minns inte mer vad jag skrev.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-31 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå