Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omvälvande.... Kärleken är vår största lärare...


VÅGAR JAG UTFORSKA?

Rädslorna, är Kärlekens grymma utmanare.
Paniken, när vi inte kommer undan.
Lätt är det inte, men bör och kan vara.
Fly till vad? Bort? In? Ut?

Vad finns kvar då?

Inte flyr en fyr?
Inte slocknar en sol?
Inte torkar ett hav?

Den lyser, värmer och vågar oss..
Hem ♥

Hjärtat är
Hjärtat är vägen
Hjärtat är urstyrkan

Ro hem
Kusten är klar
Kärlek i sikten

Bränslet?
Har Du bränsle?
Farten, kan Du reglera?
Flod, ebb?
Det är komplicerat...
- eller lekande lätt.

KÄRLEK - VEM ÄR DU?
Really. Vågar jag utforska?
Initieringen, övergången synes
Övermäktig...

Ljus, lys, fyr, lys
Låt stormen bedarra
Vem vill vara rädd?
Fyr, lys för oss
Låt oss älska mjukt stilla.

Frid, harmoni, trygghet och Kärlek
Är vad alla modiga hjärtan längtar.
Tack för resan, resan hem.
Amen ♥


___________
© ORD & VEDIC ART
DominiQue NVC Costa
2 natten, elfte månaden,  2015 eft.Kr
LJUSBRONS ÅR

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

PS VAR MODIG OM DIG!




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-02 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten är så fysisk att jag skulle vilja höra den. Inte att texten skall läsas, utan att jag hör texten ta sig hem. På något sätt tror jag att En Gudinna kommer att ordna det.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen