Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var det förnekade...


ALLT JAG SÖKT

JAG ÄR DEN JAG SÖKTE

Jag söker ingen Guru

Jag söker Ingen mästare

Jag vill ej dogmer eller rättesnören

Ej goda män att rida in min själ

Jag vill återuppliva Quinnan i mig

Quinnan i Alltet - då blir jag fri

Jag vill Andas högt

Och skrika av hjärtats lust

Ingen,

 eller inget ska få kväsa mig igen

Jag låter mig ej dämpas mer

Min eld är min

Min vilja är min

 

I kontemplation jag ömsom 

Vill vara i Drottningatron

Jag och mina systrar är kraften

Många böcker glömde,

eller gömde.  

När slöjan faller

När våra blodiga kvinnotyg

som skulle hölja oss, dämpa oss,

rikta oss, försvaga oss faller

då står vi inte nakna

Nakna för lust

Mannens lust

Utan vi står klädda för fest

För dans i templet 

Som är Gudomens avtryck 

Var vi står, dansar eller går..

 

Helig, helig Jag är, som denna Quinnoinsikt bär 

Heligt händer sträcks, systrar som slutat

Ge upp

Heliga vi är 

Heliga äro vi alla

Systrar som slutat ge upp,

Låta sig skändas, nyttjas, vara till lags

De uppgivnas avgångssång

Den svaga Quinnan dör

Den nya får lysa

Nya Quinnan 

Hjärtats sannaste

 

Vi är Quinnorna som andas in luft

Frisk luft

Vi dansar fritt i instinktens morgonrodnad

Vi älskar män, men endast som

Män, varken mer eller mindre

 

Vi njuter då vi finner lust

Välbehag, Välbefinnande

 och Vi är Väl signade

Vulnerabla och Välvilliga 

Att omfamna VÅRA LIV

Under av Liv

 

I Våra underliv börjar Allt liv.

Nu.

 

Tackar och prisar

Livsmiraklet

Välkomnar återkomsten

Av Kraften Qi

 

Amen

 

 _________________
© ord & foto

DominiQue NVC Costa 

2 november 2015 eft.kr 

LJUSBRONS ÅR

 

PS Gud/ljuser behöver jag ej söka efter, käre älskade ständige följeslagare.

Tack för allt LJUS... Alltid här. Och Nu

_________________
OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-02 15:13



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ett så underbart, hoppfullt, lekfullt, kraftfullt budskap!
2015-11-02

    ej medlem längre
Du ger hopp. En ny väg behöver komma till eller en gammal återvända (kanske Du ser det så) men hur som helst är det dags för ljus...
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen