Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behövde verkligen skriva denna text. Händelsen känns nästan som en dröm, men texten håller allt verkligt på något sätt. För mig betyder den mycket.


Jag hade en vän

Jag hade en vän
den bästa jag kunde ha
men jag var för dum
för att uppskatta allt bra
jag ångrar allt jag sa
Jag tänker på dig varenda dag

Jag hade en vän
han sa "Daniel jag är kär i dig"
men jag var för dum
och sa "håll dig borta från mig,
jag är inte gay,
och att säga detta är inte okej"

jag hade en vän
som sa "gör slut med din tjej,
annars tar jag mitt liv"

men jag var så dum,
jag gjorde ingenting.

Förlåt.




Övriga genrer av Hauugen
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-03 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hauugen

Senast publicerade
Jag hade en vän
* Se alla