Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT ÄR REDAN DÄR, HÄR NU...


SOM OM INTE...

SOM OM INTE...

Går inte solen upp hos Dig?

Ler inte delar av Din själ?

Dansar inte hoppet?

ALLT LJUS FINNS REDAN

det kommer alltid finnas 

liksom tryggt mörker nu...

Amen

KÄRLEK på det ♥

 

______

© DominiQue

 

Foto & Text

DominiQue NVC Costa 

_________________
OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-03 07:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är fint
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen