Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där kärleken man aldrig vet var den går....


Det blåser en vind

Tvinga mig aldrig att välja
Eller påstå aldrig nåt sånt
Stora ord är svåra att svälja
Men man lär sig alltid nåt
Irrar man i cirklar
Kan man ge sig fan på att man vill gömma sig
i hörnen

Det blåser en vind
Hösten blir kall vintern blir lång
En tår på din kind
Säger inte allt, inte heller en sång
Kanske ändå en föraning
Om hur det kommer gå
Men hur vindarna blåser
Kan man aldrig förstå

Ta aldrig nånting för givet
Men våga ändå tro
Man får sina sparkar i livet
Och vissa gör mera ont
Men du måste ändå tro på en framtid
Inte då tid, inte hejdå tid
Mera vår tid

Det blåser en vind
Hösten blir kall vintern blir lång
En tår på din kind
Säger inte allt, inte heller en sång
Kanske ändå en föraning
Om hur det kommer gå
Men hur vindarna blåser
Kan man aldrig förstå




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Marcus Svartserud
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-03 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Svartserud