Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Funderade på att bli Lesbisk, fast i celibat


S I N N L I G T

....så hör jag hondjuret

viska inom mig

- Ta mig

MAN!

och hjärnan säger: NEJ
Ingen man kan mätta min hunger
de behöver återhämta sig
 - Du blir bara skändad, övergiven

och Hjärtat längtar
själen viskar:
- Tålamod!
Köttet vill få nytt liv

Utan att gå ett felsteg till
Dygden är dyrbar
en helig skatt

För första gången i mitt liv:
Jag förtränger det hjärtat bejakar
- en annan tid, en annan plats...

Där är Du, där är jag
Älskade, älskade, älskade
mitt blod kokar

Jag är inte redo
Du! Vänta!
Jag skaffar mig ett liv

och Du gör Ditt

imorgon

imorgon

och åter igen

imorgon

 

vill jag falla - med Dig

TACK, ödmjukt Tack

Ti Amo
DominiQue

_________________________

© Ord DominiQue NVC Costa
Foto - skolfoto på mig 7 år - jag kom för sent till skolan
för jag plockade blommor och drömde om... Mannen i mitt liv..
tack vare det kom tussilagona med på bilden..
Samma längtan, samma dröm, men nu som Quinna
_________________________
OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-04 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tänker: Vilket Opus skall till för att öst och väst skall mötas?
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen