Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan jag förtränga Dig?


MIN EROS

En dag

en sommardag 

den lyckligaste dagen 

i mitt liv

DU

Ska jag vara tacksam?

Ska jag sörja att vi är åtskilda nu?

vår mur, förträngandet..

SKA JAG TACKA GUDARNA FÖR MÖTET SOM FÖRÄNDRADE MITT LIV?

Ska jag försöka återskapa den känslan in mig av total, total KÄRLEK och TRYGGHET?

tre timmar, en endaste gång, jag den levnadserfarna Quinnan, som älskat så många pojkar

som Tummelisa trygg i Din hand.

älskade våra Kyssar

min panna tryckt mot Ditt hjärta

Du pressade mig ömt och hårt

frågade mig så om allt var bra...

Du pressade mitt vilda mot Dit goda hjärta...

Det finns ingen man som kan få mig att känna det jag känner

för Dig i ömhet, respekt, hängivenhet, beundran och lust

Du har de vackraste armar jag sett och känt om mitt liv

och Du höll mig ömt, sååå ömt

tårarna forsar, är jag svag för att jag åter vill

HÅLLA DIN HAND?

Vi kan ej få varandra nu... 

Du lovade att älska med mig en gång innan jag dör....

Jag kan bara älska i Kärlek, så detta löfte är Allt

jag har...

 

allt jag kan göra är att bli stark i min kärna

och sluta fly

trösta mig

testa min Quinnlighet

 

DET ÄR JU BARA DU OAVSETT SOM ÄR MIN 

ÄLSKADE EROS

 

 

MITT HJÄRTA DITT HJÄRTA ÅÅÅÅ ÄLSKADE

Jag hoppas Du älskar mig..

jag älskar Oss, tårarna flödar

likt vattenfallet jämte vårt möte..

 

jag önskar oss högsta möjliga lycka, 

Oavsett hur, vad eller ...

 

åååå Älskade försvinn inte, Älska mig, Älska mig, Älska mig

känn Ditt hjärta hur jag kallar Ditt namn... Älskade jag är ju Din...

 

Ti amo

 

 mi Amo

 

Din kåta Quinna, Din Ängel, Ditt Allt ... 

DominiQue

 

tack för ev applåd och kommentar, jag har fullt upp att gråta och orkar ej svara i mail privat. Tack på förhand och välsigne Dig i Kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-04 12:39



Bookmark and Share


  DominiQueen
Aj, Sten det gör så ont att läsa om... Gud tack att Du är min vän...
2016-01-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Skrivet av en L-E-V-A-N-D-E kvinna sannerligen.
2016-01-10

  DominiQueen
Tack
2015-11-21

  cilax VIP
sinnligt fint
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen