Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jämförelse mellan människobarn och fågelungar.


Du är väl vuxen nu?

I fågelvärlden håller man under vingarna på de flygfärdiga ungarna.
Båda föräldrarna hjälps åt.
Trogna hela livet.
I människovärlden händer det, att ungarna knuffas ur boet.
Inte ens kontrolleras det, om de landar mjukt.
Fågelungarna får antagligen ett lyckligare liv,




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-04 13:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Smart sagt.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP