Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den medborgarkulturen! Var är det?

http://stirileprotv.ro/protvnews

 

 

 

Hösten är mild,

 Tack på förhand i det politiska systemet.

Folket omfamnar solidarisk varandra över hav och berg, tack vare internet.

Önska till en total ändring från grunden är till unison.

Alla sjunger i sitt hjärta internationala.

Amerikaner lär sig ryska,

Migranters, flyktingar, ja alt i allo vagabonder,

Men bara kungar är de inte.

Ett interimistiskt inte ville någonstans.

 Men nu är allt som är avsedd för det arbetande folket.

 

Hela Världen ser ut som i en Bikupor svärmeri.

Medan hösten blåser upp träds krona

I höstens eld panna den gröna förvandlas  till ett rostig gul-brun mantra 

 

dimma blandas med duggregn till omkring 10:00,

När du kasserar sätta sol -sol i går kväll som kastade oss ut ur solsystemet

kunde inte lyfta från eller landa flygplan

De var

rollistan den första

 kasseras.

 

 

 Den medborgarkulturen!

Var är det?

 

Vi har inte lärs ut i skolor, detta ämne?

hur skall man annars indoktrinering korruption fungera, stordator system, tillåter vi det? och om ingen protest de kommer att göra det utan förlägenhet.

 

Rumänien med dessa två avgångar är inte något du ändrar demonstrativ stöd för att ändra klassen korrupt politik i Rumänien, som har rötter i grupper om utländska investerare på samma nivå som borgmästare och kungar som bor väl i sina länder genom att spela som med färgkontrolen ödet och människors liv samordnade redan i europeiska korridorerna

 Smörjelse och guld brödskivorna.

Cynisk sagt men En även en jordbävning är mer välkommen bara om rasera den gamla, onda. ondskan…

 

Våren kom i början av november i Stockholm Vallentuna med vita och blåsippor. Men med en svala gör inte vår.

Våren kan vara tecken på revolutionen,

minst andlig revolution, på

 Alla parallella och meridianer.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2015-11-05 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP