Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt ifrån

människor kan älska dig långt ifrån
du känner inte mig, jag är en av dom
idag är himlen blå, träden stilla
tysta morgonljud
kan inte sluta tänka på dig än
hoppas du har frid nu

nu får man politiken i sin låda
om att vissa måste bort, om andra får råda
vad hade du sagt i denna fråga?
saknar din röst
kan inte sluta tänka på dig än
hoppas du har fått tröst

människor kan älska dig långt ifrån
men nån måste få hålla dig i stormens dån
nån måste få veta vad som står på
det finns ingen mer som du
kan inte sluta tänka på dig än
hoppas du har frid nu




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sara Maria
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-05 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Maria