Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikt

Jag vill inte 

köra över dig

jag vill inte stoltsera eller

domdera

jag vill mötas

visa min sida

av saken

fundera tillsammans

med dig om vart jag kan 

ha fel

och kanske lär vi oss något

båda två

av det här

missförståndet




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-05 21:25



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
"Easy does it".
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex