Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi låter oss inte besegras!"


MAN KAN INTE ÖNSKA BORT OSS

man kan inte önska bort oss

vi finns här ändå

man tillämpar strutstaktiken

och vägrar förstå

men inse det ohållbara

i er utopi

vi kommer konstant att vara

ett gällt midnattsskri

 

 

ert budskap är massanpassning

och likformighet

ni får en kvitterad passning

en brännhet raket

ett strömlinjeformat sverige

kan aldrig bli min kopp té

jag låter min spärreld smattra

och tillåter mig att le

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2015-11-06 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP