Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när det blir kallare, så finns det hopp


En vintersaga

Det är då som den stora vedboden rullar in.




Övriga genrer (Satir) av Knickedick
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra där!!!
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick