Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solförmörkelse i fyra månader


Mörkret


belyser


evigheten


inom


oss




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-12 17:03



Bookmark and Share


    Fulkultur
Starkt!
2021-10-07

  Magdalena Eriksson VIP
Jättefint! Den tar jag med mig nu när det beckar ihop därute!
2015-11-19

  StinaJ VIP
Underbart formulerat !
2015-11-13

  KYREUS of Sweden
Mångas
djupaste
livsupplevelse,
tolkar Du här
- modigt
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP