Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalkväll

Sakta går tiden
Sekunder blir till timmar
Dags att lägga sig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-12 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..och kanske drömma något fint!
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén