Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Antologin


solmogen citrus i morgondis

krusigt hår klär min kudde
olivfärgad kropp sträcker ut sig,
fyller ut
ett tomt hål
blodröda läppar
lämnar brinnande avtryck,
mot
skäggstubbs kind

"jag hade glömt, hur det är att älska.
det är som att äta
en mogen citron."




Fri vers av Synonym
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-13 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synonym
Synonym