Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS MILJONER MILJONBOSTÄDER

Nå ! hur blir det ?  släpp  ifrån  er miljonbostäderna
nu som ingen har råd att bo i, visa er empati för alla
dessa stackars ensamkommande barn och flyktingar,
nu har ni  chansen, Plutokrat och Oligark  att  mjuka
upp era svarta samveten,eller är ni RASISTER ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 23:32



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ha ! ha !....
2015-11-14

  Lollitta VIP
Finns det tomma hus??????????????
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP